Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-08 om 16.56.08


Willemijn begon in 2019 als kleine wup bij de EerstejaarsCie en na een onstuimig online jaar besloot ze dat ze nog niet genoeg had gehad, dus werd ze samen met Elske voorzitter van de volgende lichting van de Kweekvijver! Ook sloot ze zich daarna aan bij de OnderwijsCie en daarbovenop kwam nog de KookCie, waar ze een paar maanden later op magische wijze zich wéér bij aansloot, wederom als voorzitter! Met liefde heeft Wil zich op allerlei verschillende vlakken voor Congo ingezet en wat gaan we haar bi…g smile in de CK ontzettend missen nu ze naar Kopenhagen vertrekt voor haar master. Wil, Mien, Billemijn, Wortel, Helene, vi kommer til at savne dig! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *