loader-logo

Sponsors

Studievereniging Congo wordt door meerdere bedrijven/instituten/ondernemingen gesponsord. Hieronder een overzicht van de vaste sponsoren:


 
  logo BASIS AF lichter tinten MedicalWerff is het bedrijf dat alle labjassen en snijsets aanlevert voor de studenten bij Congo zodat iedere student voorbereid het lab in kan gaan.
    RZ-Animated-200x150 Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Onze organisatie is sterk gericht op onderzoek en ontwikkeling en we werken intensief samen met onder meer supermarkten, groentesnijderijen en restaurants. Daardoor kunnen we lekkere, aantrekkelijke en gezonde groenten ontwikkelen die perfect aansluiten op de wensen van de consument. Met 2.500 collega’s in 30 verschillende landen zetten we ons hier dagelijks met veel plezier voor in. Vacatures Door onze voortdurende groei hebben we regelmatig nieuwe vacatures. In binnen- en buitenland en in alle mogelijk disciplines. We hebben mogelijkheden op MBO, HBO en WO niveau zowel voor studenten, starters als (zeer) ervaren kandidaten. Van Laborant tot ICT’er en van gewasverzorger tot marketingspecialist. Meer weten? Bekijk onze vacatures en stageplaatsen op www.werkenbijrijkzwaan.nl
  Fresh Drive is een rijschool in de regio Amsterdam en Amstelveen met meer dan 10 jaar ervaring en daardoor ook een slagingspercentage boven het gemiddelde in deze regio. Bij Fresh Drive begin je altijd met een proefles, deze duurt 60 minuten en kost 40 euro als je geen pakket afneemt. Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en ervaar je of zijn of haar werkwijze je bevalt. De instructeur zal hierna een inschatting maken van het aantal lessen dat jij nodig hebt om je rijbewijs op een goede manier te halen. Met dit advies op zak kies jij een pakket naar keuze uit! Fresh Drive en Congo werken samen om zo alle studenten van Congo te helpen aan hun rijbewijs, via de website https://freshdrive.nl/congo kan je tot wel €280 korting krijgen op je lespakket!
Previous
Next