loader-logo

Sponsors

Studievereniging Congo wordt door meerdere bedrijven/instituten/ondernemingen gesponsord. Hieronder een overzicht van de vaste sponsoren:


 

 


logo BASIS AF lichter tinten

MedicalWerff is het bedrijf dat alle labjassen en snijsets aanlevert voor de studenten bij Congo zodat iedere student voorbereid het lab in kan gaan.


 

RZ-Animated-200x150

Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Onze organisatie is sterk gericht op onderzoek en ontwikkeling en we werken intensief samen met onder meer supermarkten, groentesnijderijen en restaurants. Daardoor kunnen we lekkere, aantrekkelijke en gezonde groenten ontwikkelen die perfect aansluiten op de wensen van de consument. Met 2.500 collega’s in 30 verschillende landen zetten we ons hier dagelijks met veel plezier voor in.

Vacatures
Door onze voortdurende groei hebben we regelmatig nieuwe vacatures. In binnen- en buitenland en in alle mogelijk disciplines. We hebben mogelijkheden op MBO, HBO en WO niveau zowel voor studenten, starters als (zeer) ervaren kandidaten. Van Laborant tot ICT’er en van gewasverzorger tot marketingspecialist. Meer weten? Bekijk onze vacatures en stageplaatsen op www.werkenbijrijkzwaan.nl


Seed Valley is een regio met tientallen innovatieve bedrijven die wereldwijd leidend zijn in de ontwikkeling van zaden. Onze zaden worden over de hele wereld verspreid. Wist je dat meer dan de helft van alle groenten in de wereld een oorsprong heeft in Seed Valley?

Meer dan 3500 collega’s werken in Seed valley dagelijks aan het verbeteren van nieuwe groenten- en bloemenrassen. Hier worden gewassen ontwikkeld die o.a. een hogere opbrengst geven, resistent zijn tegen ziektes en lekkerder smaken. En met zo min mogelijk gebruik van ruimte, energie en water. Meer dus met minder. Dit werk stopt nooit. Bekijk onze uitdagingen: Wat ga jij doen? 

 

Previous
Next