Studievereniging Congo wordt door meerdere bedrijven/instituten/ondernemingen gesponsord. Hieronder een overzicht van de vaste sponsoren:


 


logo BASIS AF lichter tinten

MedicalWerff is het bedrijf dat alle labjassen en snijsets aanlevert voor de studenten bij Congo zodat iedere student voorbereid het lab in kan gaan.RZ-Animated-200x150

Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Onze organisatie is sterk gericht op onderzoek en ontwikkeling en we werken intensief samen met onder meer supermarkten, groentesnijderijen en restaurants. Daardoor kunnen we lekkere, aantrekkelijke en gezonde groenten ontwikkelen die perfect aansluiten op de wensen van de consument. Met 2.500 collega’s in 30 verschillende landen zetten we ons hier dagelijks met veel plezier voor in.

Vacatures
Door onze voortdurende groei hebben we regelmatig nieuwe vacatures. In binnen- en buitenland en in alle mogelijk disciplines. We hebben mogelijkheden op MBO, HBO en WO niveau zowel voor studenten, starters als (zeer) ervaren kandidaten. Van Laborant tot ICT’er en van gewasverzorger tot marketingspecialist. Meer weten? Bekijk onze vacatures en stageplaatsen op www.werkenbijrijkzwaan.nl 

Seed Valley is een regio met tientallen innovatieve bedrijven die wereldwijd leidend zijn in de ontwikkeling van zaden. Onze zaden worden over de hele wereld verspreid. Wist je dat meer dan de helft van alle groenten in de wereld een oorsprong heeft in Seed Valley?

Meer dan 3500 collega’s werken in Seed valley dagelijks aan het verbeteren van nieuwe groenten- en bloemenrassen. Hier worden gewassen ontwikkeld die o.a. een hogere opbrengst geven, resistent zijn tegen ziektes en lekkerder smaken. En met zo min mogelijk gebruik van ruimte, energie en water. Meer dus met minder. Dit werk stopt nooit. Bekijk onze uitdagingen: Wat ga jij doen? Nog geen idee wat je na je studie wilt gaan doen?

Als je druk bent met studeren, tentamens halen en tijd doorbrengen met vrienden, kan het lastig zijn om ook nog tijd te vinden voor het verkennen van de arbeidsmarkt. Dat begrijpen wij! Congo en Magnet.me slaan de handen ineen om je te helpen bij het vinden van je ideale stage of baan na je studie.

Magnet.me is hét online carrièrenetwerk voor studenten en starters, waardoor het eenvoudiger wordt om een stage of baan te vinden die echt bij je past. Hier ontdek je relevante vacatures die aansluiten bij jouw profiel en zoekopdrachten, en je bouwt een netwerk op door te connecten met bedrijven die jou interesseren.

Maak snel een gratis profiel aan op Magnet.me via de link en ontdek de stage of baan die bij je past!Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een Traineeship? Heb jij ambitie om de zorg te verbeteren?
Het Traineeship van High Select is ontwikkeld voor jonge, getalenteerde academici, zoals jij! Als Trainee ga je aan de slag bij diverse zorg- en welzijnsorganisaties en wordt je door ons gecoacht en opgeleid zodat jij een bijdrage kan leveren aan de zorg. Gedurende het tweejarige Traineeship voer je uitdagende projecten uit bij diverse organisaties op management- of beleidsniveau. Denk aan: ziekenhuizen, verslavings-, jeugd- en ouderenzorg, de GGD, de GGZ en gemeenten.
Een waardevolle programma wat zich richt op jouw ontwikkeling d.m.v. trainingen, workshops en inspiratiesessies. Een eigen coach, een Traineebegeleider en een projectbegeleider.

Wil je meer weten over ons Traineeship. Kijk dan snel op onze website en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Wil jij meehelpen de zorg te verbeteren, maar zie jij jezelf niet direct aan het bed van een patiënt staan? Neem dan eens een kijkje bij ChipSoft, dat al jaren aan de top staat als het gaat om zorgautomatisering. ChipSoft heeft altijd plek voor developers en consultants met talent.

Als marktleider op het gebied van zorg-ICT voorziet ChipSoft veel Nederlandse en Belgische zorginstellingen van efficiënte, innovatieve softwareoplossingen. Geïntegreerde oplossingen binnen één systeem – HiX – die zorgen dat zorgverleners op het juiste moment de juiste zorg kunnen bieden.

Met gepassioneerde developers en consultants, die stuk voor stuk hart hebben voor de zorg, ontwikkelt het bedrijf vanuit Amsterdam, Antwerpen, Heerenveen en Hoogeveen oplossingen die de registratielast voor zorgverleners vermindert, de samenwerking tussen zorginstellingen verbetert en de patiënt meer regie geeft over zijn of haar behandeling. ChipSoft ontzorgt hiermee grote academische ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen, GGZ-instellingen, zelfstandige klinieken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstanties.

Met HiX als totaaloplossing voor de zorg zijn zorginstellingen van allerlei omvang altijd klaar voor nu én voor de toekomst. Daarin speelt digitale samenwerking en
gegevensuitwisseling tussen alle partijen rondom de patiënt een steeds grotere rol.
Help jij graag mee de zorg verbeteren met slimme ICT? Stuur dan een mail
naar recruitment@chipsoft.com.


 

Wij zijn Europa’s hoogst gewaardeerde EdTech-bedrijf met klanten in meer dan 15 landen en met inmiddels 20.000 bijlesdocenten wereldwijd.

Bij GoStudent zijn we gedreven en gepassioneerd over onze missie om de grootste wereldwijde school te bouwen.

Ons doel is dat elk kind waar ook ter wereld zijn volledige potentieel kan ontwikkelen.

Wij bieden daarom betaalbare lessen aan van topkwaliteit met de meest gemotiveerde en inspirerende bijlesdocenten, jij dus.

Vorige slide
Volgende slide