Het is eindelijk zover, het festivalseizoen is weer begonnen en wij hebben groot nieuws! Op 25 mei 2023 organiseren wij namelijk voor het eerst een Rave, genaamd RaVe Je RoT (RVJRT), in hartje Amsterdam bij Brazilian Roots.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond vol house en techno beats? Zorg er dan voor dat je erbij bent en haal je beste zonnebril en waaier tevoorschijn om helemaal in de sfeer te komen. Daarnaast geldt voor de eerste 100 feestgangers die binnen zijn, dat het eerste drankje helemaal gratis is! Zorg er dus voor dat je op tijd bent om deze unieke kans niet te missen. Wij hebben er zin in, tot snel!

Liefs de Feestcie <3

Nog wat informatie vanuit het 104e bestuur:
Bij Congo worden er geen drugs gebruikt, ook niet bij een rave. Er zal deze avond hierop gehandhaafd worden door de bewaking en de vereniging. Bij betrapping op gebruik of bezit van drugs zal je gelijk het feest uitgezet worden en zal er naderhand een schorsing van minstens 2 weken bij Congo volgen. Ook zal er een gesprek komen met het bestuur over het voorval.
Verder zal er vanuit de club zelf streng gehandhaafd worden op dronkenschap bij binnenkomst. Zorg er dus voor dat je niet te dronken bent bij aankomst en let op jezelf!
We hopen dat het een leuke avond zonder problemen wordt en wij hebben er erg veel zin in!

RaVe Je RoT:
Waar? Club Brazilian Roots (Rembrandtplein 45)
Wanneer? 25 mei 2023
Hoelaat? Deuren open van 22.00 tot 00.00
Schade? Congoleden: € 7.50, Niet-Congoleden: € 10.00
Kaartverkoop? Congo site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *