loader-logo

Lid van de maand februari: 103e bestuur

Het 103e bestuur van Congo verdient het absoluut om na dit mooie jaar in het zonnetje te worden gezet. Deze kraaien hebben een onwijs leuk (en druk) jaar neergezet, zelfs zo druk dat er van een aantal activiteiten twee edities hebben plaatsgevonden. Ze hebben ons vol goede moed het jaar in laten gaan, waar wij hen erg dankbaar voor zijn. Stuk voor stuk hebben zij zich daarnaast ook nog ingezet voor allerlei commissies en een heleboel gaan dat zelfs nog een tijd blijven doen als nieuwe voorzitter van een commissie. We gaan hun brakke koppen elke woensdagochtend in de Congokamer ontzettend missen, maar hopen hen vooral nog heel vaak te zien!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Lid van de maand februari: 103e bestuur

Het 103e bestuur van Congo verdient het absoluut om na dit mooie jaar in het zonnetje te worden gezet. Deze kraaien hebben een onwijs leuk (en druk) jaar neergezet, zelfs zo druk dat er van een aantal activiteiten twee edities hebben plaatsgevonden. Ze hebben ons vol goede moed het jaar in laten gaan, waar wij hen erg dankbaar voor zijn. Stuk voor stuk hebben zij zich daarnaast ook nog ingezet voor allerlei commissies en een heleboel gaan dat zelfs nog een tijd blijven doen als nieuwe voorzitter van een commissie. We gaan hun brakke koppen elke woensdagochtend in de Congokamer ontzettend missen, maar hopen hen vooral nog heel vaak te zien! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.