loader-logo

Lid van de maand Januari: Melle Kiers


Onze lieve Melle heeft zich de afgelopen jaren hard ingezet voor de vereniging. Zowel als voorzitter van de EerstejaarsCie, waar ze toch net wat meer op haar bordje heeft gekregen dan haar mede-voorzitter Daan ;), als bij de FI heeft ze ervoor gezorgd dat alles soepeltjes is verlopen. Daarbij mag ze nu ook nog eens de CongresCie en KamerCo verblijden met haar enthousiasme, voor deze vrouw is geen uitdaging te groot! Ook in de Congokamer is zij vaste gast en zowat meubilair to be en hopelijk mogen wij daar nog een hele poos van genieten. 

Het wordt tijd om Melle in het zonnetje te zetten, wat we ook wel goed kunnen gebruiken met dit druilerig weer. 

Previous Article


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *