Het is altijd super gezellig met Joan. Vaak komt ze in de Congo Kamer gezellig mee een spelletje doen of om gezellig te kletsen. Als Joan binnenloopt fleurt gelijk de hele kamer op, door haar aanstekelijke vriendelijkheid en vrolijkheid. Hiernaast zet ze zich ook nog heel hard in voor Congo, wat wij natuurlijk heel erg waarderen. Ze is de voorzitter van de WeekendCie en ook nog is de secretaris van de KookCie en dit doet ze allebei fenomenaal.
Als dit nog niet genoeg was, heeft ze ons laatst ook nog geholpen met het opslaghok opruimen. Dit is natuurlijk niet de leukste taak (vooral met de spin in het hoekje), maar toch heeft ze ons onwijs geholpen.
Dus hierbij, een hele grote shoutout naar jou Joan!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *