Lieve leden,
Het is weer bijna zover, we kunnen bijna weer met vakantie sinds een lange tijd. Om alvast helemaal in de vakantiesfeer te komen en lekker te ontstressen hebben we een leuk event georganiseerd: de MuzicOlympics.
In de MuzicOlympics gaan we in teams de strijd met elkaar aan om uit te vinden wie de beste MuzicOlympiër is. Er zijn verschillende korte spelletjes waarin de muzikale kennis en vaardigheid van je team wordt getest. Geen zorgen, je hoeft geen instrument te bespelen, maar je gehoor en kennis zal wel worden beproeft in bijvoorbeeld Raad het Lied, Finish the Lyrics en vele andere games. En niet te vergeten, de winnaar van dit muzikale spelletjestoernooi verdient natuurlijk ook een mooie prijs!
Dus heb jij zin in de MuzicOlympics? Geef je dan op als een groep of geef aan dat je nog wat mensen zoekt om te joinen: https://forms.gle/VvAf6Lbn59cWnQfJ6
Tot dan!
Liefs,
de MuziCie
Waar: veldje naast de Congokamer
Wanneer: 24 juni vanaf 17:00
Wat: muzikaal spelletjestoernooi: de MuzicOlympics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *