loader-logo

FeestCie – Hoeren & Pooiers

Lieve Congolezen,

na 2 jaar veel te veel kleren dragen is het moment eindelijk weer daar. Op 12 mei bevrijden wij ons van de ketens van de preutsheid en de restricties van de beschaving om ons weer bloot te geven als nooit tevoren. Laten we weer feesten zoals we geboren zijn. Velen gingen je al voor in de rijke geschiedenis van het hoereren en ook deze wordt er weer een voor de geschiedenisboekjes. Trek je moeder en je zusje aan hun bontjes en zit klaar op 12 april om de schaarse kaarten voor dit schaarsgeklede evenement veilig te stellen. Wij hopen meer van jullie te zien dan we ooit hadden gedacht op 12 mei.

//Wat: Hoeren & Pooiers 2022
//Waar: Club Panama, Amsterdam
//Wanneer: 12 Mei, 22:00-4:00
//Deuren sluiten om 23:15

//TICKETS//

12 APRIL ONLINE
Dirty Birds (7,- leden \\ 9,- niet-leden)
Late Hoes (9,- leden \\ 11,- niet-leden)
Just in Time Pimps (11,- leden \\ 13,- niet-leden)

//LINE-UP//

t.b.a.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *