loader-logo

27 jan – BioloCo: Ecosferen

Kom weer helemaal floreren met onze ecosferen!

De BioloCo is weer terug met misschien wel onze meest populaire en gezellige activiteit, waarbij we samen floreren met onze ecosferen. Het is nog even afwachten of we dit fysiek kunnen uitvoeren of dat we samen via zoom onze ecosferen in elkaar zullen knutselen. Houd hiervoor dus even deze Facebookpagina en de Congo insta in de gaten, want meer informatie volgt! Verder zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt ook als het event online plaatsvindt. We zullen jullie zo veel mogelijk begeleiden en interessante informatie met jullie delen over de ecosferen!Dus verveel jij je ook zo erg tijdens deze lockdown en wil je graag je kamer opfleuren met een nieuwe groene vriend? Haal dan meteen je kaartje voor 5 euro via https://www.congo.eu/…/kom-weer-helemaal-floreren-met…/
en dan zien we je 27 januari om 19:00. En vergeet niet, ook als je geen groene vingers hebt kun je zeker weten ecosferen maken!Wat: Kom weer helemaal floreren met onze Ecosferen!
Waar: Fysiek of via Zoom
Wanneer: 27 januari 19:00-21:00
Schade: 5 euro 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.