loader-logo

Vacature: Ambtelijk Secretaris van de FSR

De Facultaire Studentenraad is op zoek naar een nieuwe ambtelijk secretaris die 1 februari 2022 zal starten. Je kunt voor deze functie solliciteren tot en met 9 januari. Als je interesse hebt in de vacature, stuur dan je CV en motivatie door naar sollicitatie.fsr.fnwi@list.uva.nl! Mocht je vragen hebben over deze vacature, stuur deze dan naar ditzelfde e-mailadres, of kijk op https://studentenraad.nl/fnwi/vacature-ambtelijk-secretaris/.

Algemene informatie over de functie

De werkzaamheden als ambtelijk secretaris verschillen per week. De ambtelijk secretaris zal iedere week bij onze plenaire vergaderingen aanwezig zijn op dinsdag van 18:00 tot 20:00 om te notuleren. Daarnaast is de ambtelijk secretaris ook bij andere periodieke vergaderingen als notulist aanwezig. De functie zal per week gemiddeld 6-10 uur in beslag nemen.

Als ambtelijk secretaris ben je in dienst van de UvA en je krijgt dus een salaris naar verhouding van het aantal uur dat je gemiddeld bezig bent met je taken. Daarnaast ontvang je van de universiteit ook een werknemerspas waarmee je gratis koffie kan krijgen en kan printen.

Het dienstverband duurt minimaal 1 jaar en kan indien gewenst verlengd worden tot 2 jaar.

Karaktereigenschappen

Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Daarnaast is een goede omgang met planning handig om te zorgen dat notulen snel gemaakt zijn en door derden gecontroleerd kunnen worden. Nieuwsgierigheid naar de werkzaamheden van de raad en het DT (directieteam van de faculteit) kan het samenwerken plezierig maken. Als laatste is onpartijdigheid en neutraliteit belangrijk voor de objectiviteit van de notulen.

Taakomschrijving

  • Het notuleren van de PV (1 keer per week)
  • Notuleren/transcriberen van de overleggen met de decaan (eenmaal in de 3 weken)
  • Het notuleren van de FOC’s (overleggen tussen de raad en de opleidingscommissies, rond de 4 maal per jaar)
  • Het uitwerken van en het controleren op spelfouten in deze notulen
  • Het uitprinten van de vergaderstukken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.