loader-logo

8 nov – ToCo: Audities Lentestuk

Heb jij altijd al eens willen stralen op een podium? Is in de huid van iemand anders kruipen en een spetterende performance neerzetten echt jouw ding? Of ben je juist een ervaren toneelspeler die echt een keer een volledig zelfgemaakt stuk wil spelen? Dan zoekt de ToCo jou: de inschrijvingen voor de audities voor het aankomende lentestuk zijn namelijk NU geopend!🎭

Na de angstaanjagende Minotaurus en de perikelen op CongoWood High is het tijd voor een heus Murder Mystery… Maar wat is een Murder Mystery zonder detective, slachtoffer en natuurlijk verdachten?🕵️ Precies, helemaal niks! Meld je daarom snel aan voor de audities met een mailtje naar toco@congo.eu.

De audities vinden plaats van 8 t/m 19 november en de uitvoering van het lentestuk is half mei 2022.

Meld je dus uiterlijk 6 november aan om samen met de ToCo deze strijd tegen de misdaad aan te gaan en tot bij de auditie!💜


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.