loader-logo

Vacature: Een betaalde bijbaan in het onderwijs. Help jij middelbare scholieren weer vooruit?

Een betaalde bijbaan in het onderwijs. Help jij middelbare scholieren weer vooruit?

Wil je een maatschappelijk zinvolle bijbaan, waarmee je middelbare scholieren met een corona-achterstand weer vooruithelpt? Wordt dan PAL (Persoonlijk Assistent van de Leraar) via de VU en de UvA op een school in Noord-Holland of Flevoland, en doe nuttige ervaring op binnen je eigen vakgebied. Je werkt minimaal 4 uur per week en verdient minimaal 11 euro per uur. Als PAL kun je op allerlei manieren ondersteunen! Wij zijn ook onderdeel van het landelijke initiatief, Studentinzetopschool.nl (kijk hier wat er in de media over gezegd wordt). Je kunt via ons dus bijvoorbeeld ook 1-op-1 examenbegeleiding geven aan eindexamenleerlingen met een leerachterstand.

Interesse? Meld je dan aan via www.palvoordeklas.nl of mail naar pal@vu.nl.


PAL verteld: Robyn

Ik ben derdejaars biologiestudent aan de UVA en sinds begin december aan het werk als PAL. Ik werk bij het IJburgcollege in Amsterdam, waar ik help bij de vakken biologie en scheikunde. Onder mijn werkzaamheden vallen het uitwerken en geven van praktische opdrachten, soms wat nakijkwerk en ook het te woord staan van leerlingen als zij vragen hebben over de lesstof, wat een leuke variatie oplevert. Mijn tip voor toekomstige PALs is om flexibel te zijn in je werkzaamheden, vaak gaan dingen toch net iets anders dan je verwacht!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.