loader-logo

Vacature: Publieksmedewerker in de Hortus

De Hortus zoekt per direct kandidaten voor de functie van:Publieksmedewerker (m/v)(o.b.v. een nul uren overeenkomst)

De Hortus is de botanische tuin van Amsterdam en een geliefde attractie voor Amsterdammers en toeristen.

Onder normale omstandigheden, ontvangt de Hortus jaarlijks zo’n 240.000 bezoekers. Met name in de zomermaanden is de drukte het hoogst in de tuin. Jouw vak is “hostmanship” en het doel van jouw werk is de ervaring van de bezoeker nog vlotter te laten verlopen en aangenamer te laten zijn. Je bent één van de eerste aanspreekpunten, dus daarbij één van de eerste indrukken van de bezoeker met de tuin!

Als publieksmedewerker word je ingezet als kassamedewerker, winkelmedewerker of surveillant. Je bent dus voortdurend bezig op een vriendelijke en enthousiaste wijze de bezoeker te informeren over de tuin, te begeleiden en zorg je dat de verkoop veilig en zorgvuldig verloopt.

De Hortus is iedere dag geopend. Je werkt in roosterdienst binnen het team van winkelmedewerkers en publieksmedewerkers. In je team van collega’s verdeel je de dagdelen en rollen in overleg. Jullie worden aangestuurd door de manager winkel & entree en je wordt ondersteund door een enthousiaste, vaste groep van vrijwilligers. Wij zoeken een flexibele beschikbaarheid voor in het weekend en door de weeks.

Functie-eisen

Bij voorkeur 1 – 3 jaar werkervaring in de cultuur-, toeristen- of horecasector;

Interesse in natuur, cultuur, Amsterdam en toerisme;

Goede sociale en communicatieve vaardigheden;

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, andere talen zijn een pré;

Servicegericht;

Stressbestendig;

Sterk verantwoordelijkheidsgevoel;

Zorgvuldig;

Probleemoplossend;

Wonend in Amsterdam

Wat wij bieden

In eerste instantie een tijdelijk contract tot 1 oktober 2021, met uitzicht op verlenging. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De start van de functie is zo snel mogelijk.Spreekt de functie jou aan, en voldoe jij aan de bovenstaande eisen?

Reageer dan vóór 15 maart a.s. en stuur jouw C.V. incl. foto naar Marieke Holt – marieke@dehortus.nl.


4 thoughts on “Vacature: Publieksmedewerker in de Hortus”

 1. Carolien Hoogenhout schreef:

  Ik wil graag solliciteren op de functie van publieksmederwerker bij de Hortus.
  Kunt u mij zeggen waar ik dat naartoe kan sturen?

  1. Amber Cornelissen schreef:

   Beste Carolien

   De sollicitatie is eigenlijk al afgelopen maar u kunt contact opnemen met Marieke Holt – marieke@dehortus.nl., misschien dat ze nog openingen hebben.
   Veel succes!

 2. Beste mensen,
  Ik ben Anna van Hoek, en woon in Amsterdam Centrum. Ik ben bezig met afstuderen- masterscriptie American Studies- en zoek een baantje in de zomervakantie. Ik woon vlakbij de Hortus en ben altijd zeer geboeid geweest door de prachtige tuin en de atmosfeer. Ik heb veel in het buitenland gewerkt, gestudeerd en gewoond _ 3 jaar in London- en daardoor is Engels mijn 2e taal. Ook heb ik veel in de horeca gewerkt en als receptioniste. Daarom lijkt me de baan als publieksmedewerker zeer geschikt. Ik ben vanaf dit moment flexibel beschikbaar, ook in de weekenden. Vraag: is de vacature nog beschikbaar? Ik lees hier en daar dat deze al gesloten is.

  vriendelijke groet
  Anna van Hoek

  1. Amber Cornelissen schreef:

   Beste Anna

   Wij hebben deze datum doorgekregen waarop hij gesloten zou zijn maar je kunt het beste toch contact opnemen met de Hortus via het aangegeven email adres!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.