loader-logo

BCF Career Event 2020

Unlock your potential in de Life Sciences met BCF Career 
Hoe kan je de beste versie van jezelf worden, jouw potentieel tonen en samen met de Life Science sector groeien en bloeien? Bezoek de stands van meer dan 80 standhouders om jouw perfecte match te vinden en de volgende stap in jouw carrière te maken. Gratis loopbaanondersteunende diensten zoals coaching, CV- en LinkedIn-checks zijn er om je op je pad te ondersteunen. Naast de beursvloer omvat het inspirerende programma onderwerpen zoals bijvoorbeeld leiderschap, het oprichten van een eigen bedrijf als ondernemer, werk-privébalans, loopbaankeuzes en andere exclusieve sessies en workshops. Bedrijfspresentaties helpen je verder bij het maken van de juiste keuze voor uw volgende werkgever.

Blok 14 mei – Beatrix gebouw – Jaarbeurs Utrecht in je agenda.
Je kan je gratis toegangskaart online scoren via www.bcfcareer.nl/BCF-Career-Event.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *