loader-logo

Lid van de maand december: CongresCie

Als je de druk op je neemt om het paradepaardje van onze activiteiten naar buiten te brengen, blijft het toch spannend of het een succes is of niet. Wij willen nu toch wel echt even noemen dat het Congres een daverend succes was, en daarom is de gehele CongresCie bij deze benoemd tot Lid van de Maand! 

Het Congres van dit jaar, Apocalypse, was een enorm veelzijdige dag. Ten eerste was de Experience Room in de Brainwave naar een hoger level getild. Interactief met een hoofdletter I. Zo kon je insectensnacks proeven, je eigen waterzuiveringsinstallatie opzetten en met een VR-bril Mars verkennen. De sprekers liepen ook enorm uiteen, zo weten we nu wat je te wachten staan aan lichamelijk ongemak als je de ruimte in geknald wordt, hoe een wesp een zombie-apocalypse zou kunnen starten en gaat er volgens mij een nieuwe feministische golf over Congo komen door de woorden van Barnita Bagchi. 

Onder het stalen bewind van Bowine en Cath is een dijk van een activiteit neergezet, Kim is er zelfs voor ingevlogen vanuit het verre Groningen, en iedereen heeft er wat van opgestoken, gelachen en genoten. Lieve CongresCie, jullie zijn toppers, houd dit vast en wees trots op jezelf! Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *