loader-logo

Gezocht: Studentassessor

Heb jij interesse in het onderwijs? Zoek jij een gave bijbaan met veel verantwoordelijkheid, en een goed salaris? Een ervaring die blikken vangt op je CV? Dan is dit echt een functie voor jou, lees snel verder!

Wil jij meepraten met de directie van de faculteit? Ben jij geïnteresseerd in bestuurlijke processen en onderwijs beleid? Dan zoeken wij jou! 

Als studentassessor praat jij met het directieteam mee en vertegenwoordig jij de studenten. Het is jouw taak om te monitoren wat er gebeurt op de faculteit en te beoordelen of dit invloed kan hebben op studenten. Jij kan ook zaken agenderen bij het bestuur die spelen bij studenten, zodat zij weten wat er leeft en waar ze mee aan de slag moeten. Om dit te doen is het belangrijk dat jij contact onderhoudt met de opleidingscommissies, studieverenigingen en de studentenraad. Daarnaast zit jij in een netwerk met alle bèta studentassessoren van Nederland!. Zo kun je landelijke ontwikkelingen in het wetenschappelijk onderwijs volgen en dit weer terugkoppelen naar de faculteit. 

Je zult hier tussen de 8 en 10 uur per week mee bezig zijn, hiervoor krijg je een aanstelling bij de UvA en wordt je dus betaald. Mocht je meer willen weten neem dan contact op met de facultaire studentenraad (fnwi@studentenraad.nl) of met de huidige studentassessor (Stefanie Fijma (stefanie.fijma@gmail.com)). 

Solliciteren kan tot 22 november. Op 9 december om 11:00 is er een gespreksronde en als jij het wordt kun je vanaf 1 januari aan de slag! Bekijk hier de Link naar de vacature waar je kan solliciteren: Bit.ly/safnwi

Previous Article

Next Article


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.