loader-logo

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ต (๐—Ÿ๐—–๐—ข๐—ฌ) ๐—ผ๐—ป ๐—–๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ

๐—ข๐—ฝ ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿณ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ต (๐—Ÿ๐—–๐—ข๐—ฌ) ๐—ผ๐—ป ๐—–๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ.
Dit is een klimaat conferentie voor jongeren van twee dagen die officieel verbonden is met de United Nations Framework Conventions on Climate Change (UNFCCC). Er zullen sprekers zijn op de LCOY vanuit alle hoeken van de klimaatbeweging, zoals activisten, advocaten, wetenschappers en vele andere interessante sprekers. Het programma van de conferentie is er op ingericht om je plaats in de klimaatbeweging te kunnen vinden. Kom hier meer te weten over ons geweldige programma: https://www.lcoy.nl/program2019. LCOY NL 2019 wordt gehouden op Amsterdam University College op 16 & 17. november.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ?
Je kunt een ticket kopen om toegang te krijgen tot de conferentie, inclusief maaltijden. ๐Š๐จ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐ž ๐ค๐š๐š๐ซ๐ญ๐ฃ๐ž ๐ง๐ฎ, ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐๐š๐ญ ๐ณ๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐œ๐ก๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง! De kaartverkoop sluit morgenavond! Kom hier meer te weten over de conferentie: https://www.lcoy.nl/program2019. Leer meer over klimaatverandering en kom te weten hoe je beter actie kunt ondernemen voor een rechtvaardiger klimaatbeleid!

Previous Article


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.