loader-logo

Eerstejaarskroegentocht

Lieve lieve eerstejaars,

Hopelijk hebben jullie een goede start gemaakt aan jullie studentenleven! Het is nu tijd om elkaar, en Amsterdam, nóg beter te leren kennen. Daar bestaat natuurlijk geen betere manier voor dan op 8 oktober bij de Eerstejaars kroegentocht van de ActieCie! Samen zullen we een barre tocht maken door het bierdoolhof en kroegenwalhalla van Amsterdam, waarna we zullen eindigen in onze stamkroeg Montmartre. Plezier en gezelligheid zijn inbegrepen in de schappelijke prijs van 0,00 euro! Je leest het goed! Daarnaast krijg je het eerste drankje ook nog eens van ons.

Dit mag je niet missen dus! Sleep je Intreeweek groepje mee, nodig die leuke meid uit je werkgroep uit, of kom gewoon lekker alleen! Het wordt een fuifje.

Liefs,

De ActieCie

WAT? Eerstejaars kroegentocht
WANNEER? 8 oktober vanaf 20:00
WAAR? Verzamelen op Leidseplein
KOSTEN? GRATIS!

Check ook het Facebookevent!

Previous Article

Next Article


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *