loader-logo

Het avontuur wacht, kom naar De BuitenlandBeurs!

Buitenlandplannen? Kom op vrijdag 22 en zaterdag 23 november naar De BuitenlandBeurs in Jaarbeurs Utrecht en get inspired door mogelijkheden zoals een master, uitwisseling, (vrijwilligers)werk en taalreis in het buitenland.

Op de beurs vind je ruim 100 universiteiten en andere (onderwijs)instellingen van over heel de wereld die je alles kunnen vertellen over jouw buitenlandavontuur. Luister naar de ervaringsverhalen van studenten en bezoek inspirerende presentaties met titels als “Studying abroad: how to prepare your exchange, bachelor or master” of “Master or PhD in the United States”. Tip: Ga één op één in gesprek met de voorlichters, zij vertellen je graag meer over hun toffe en minder toffe ervaringen.

Alle informatie die je nodig hebt in de voorbereiding op jouw avontuur naar het buitenland onder één dak.
Meld je nu gratis aan en maak kans op een taalreis naar Londen! 
Bezoek voor meer informatie en een gratis ticket www.buitenlandbeurs.nl

Tot dan!

https://www.facebook.com/events/614053385761527/Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *