loader-logo

Halfjaarlijkse ALV

Op dinsdag 1 oktober is het weer zover: de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering!

Een algemene ledenvergadering is een vergadering, toegankelijk voor alle leden van Congo. Tijdens deze vergadering worden er verenigingsspecifieke zaken besproken en heb je als lid de mogelijkheid input te leveren.

Op deze hALV presenteert het bestuur het halfjaarverslag en aanpassingen aan het meerjarenplan op basis van de vorige ALV. Daarnaast worden de functieprofielen voor de MotivaCie-procedure bekendgemaakt.
De complete agenda wordt meegestuurd met de officiële uitnodiging via de mail. Wil je zelf een agendapunt aandragen, dan kan je dit mailen naar info@congo.eu.

 

 

Voorafgaand aan de ALV zal er om 17.30 uur gratis eten zijn in de Congokamer, bereid door de KookCie. We verzoeken je om zelf bord of bakje en bestek mee te nemen voor het eten in het kader van duurzaamheid. Tijdens de pauze zijn er gratis snacks.

Kun je er zelf niet bij zijn, maar vind je het wel belangrijk dat jouw stem wordt uitgebracht? Vul dan een machtiging in in de Congokamer.

Tot de 1ste!

Bekijk ook het Facebook event!

Previous Article

Next Article


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *