loader-logo

Bestuursinfoavond

Kijk, Congo is natuurlijk vooral een beetje kibbelen over welke bank het lekkerst zit, Regenwormen spelen en één keer in de maand in een domme outfit in de Montmartre dansen, maar het moet wel maar allemaal geregeld worden. Bestuurd, eigenlijk. Wow, is dát dus wat het bestuur doet?

Het 100ste is nog maar net over de helft van het bestuursjaar, maar we moeten alweer op zoek naar waardige opvolgers. Ben jij op dit moment al heel actief bij Congo en heb je wel zin om daar volledig voor te gaan, of ben je gewoon benieuwd naar wat een bestuursjaar inhoudt? Kom dan naar de bestuursinfoavond op donderdag 3 oktober! Het 100ste zal over hun functie en ervaringen vertellen, en daarna is er de mogelijkheid om ons al je vragen te stellen.

We hopen je te zien op 3 oktober!

Bekijk ook het Facebookevent!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *