loader-logo

Begeleiders FI 2019 gezocht!

FI begeleiders gezocht!

Het studiejaar zit er inmiddels bijna op, wat betekent dat we in september een nieuwe groep eerstejaars mogen gaan verwelkomen! We doen dit door van 2-4 september de Facultaire Introductie te organiseren, waarop we nieuwe studenten rondleiden op Science Park en kennis laten maken met elkaar en de faculteit.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste studenten Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie die in duo’s een groepje eerstejaars studenten willen begeleiden! Je zorgt dan dat de nieuwe studenten een goede start krijgen op Science Park en beleeft bovendien 2 hele gezellige middagen vol leuke activiteiten.

Alle begeleiders krijgen een kekke zonneklep en als bedankje organiseren we 7 september een begeleidersfeest met gratis drankjes! Je kunt je inschrijven via de onderstaande link, of via de inschrijflijst in de Congo kamer.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEcGR8CfnvsxRVybcKTX8VbwzNWy-mT-ucXDfDPm8-7w86pA/viewform?usp=sf_link

Tot op de FI 2019!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *