loader-logo

Remind Learning

★ UITDAGENDE BAAN MET IMPACT? ★

Remind Learning bestaat uit een ambitieuze en gezellige groep van 25 studenten, die middelbare scholieren, studenten en docenten op inspirerende wijze inzicht geven in hun eigen leerproces. Dit doen wij door middel van trainingen waarin experimenteren met leren en bewuste keuzes maken centraal staan. Daarnaast is er bij Remind veel ruimte om je talenten te ontdekken en deze te ontplooien in andere facetten van de organisatie, zoals in sales, marketing, coaching, recruitment of productontwikkeling.

Lijkt dit je leuk? Dan kan je solliciteren door voor 14 april je motivatiebrief + CV op te sturen naar liza@remindlearning.nl. Hiermee meld je je aan voor een waanzinnige trainersopleiding, waarin zowel professionele- als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Zo word je het beste voorbeeld van je boodschap en kun je samen met ons de wereld een stukje mooier maken!

Voor meer info over de trainersopleiding & de selectierondes, check http://bit.ly/remind-trainersopleiding


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *