loader-logo

Vacatures ASVA 2019

Meer informatie op asva.nl/vacatures
Coördinator KersVers
De ASVA studentenunie is op zoek naar een nieuwe coördinator KersVers! KersVers is dé algemene introductie van de Hogeschool van Amsterdam, georganiseerd door ASVA. In augustus kom je als eerstejaarsstudent voor het eerst in aanraking met de hogeschool en met het studentenleven. ASVA wil nieuwe studenten de crème de la crème van het studentenleven laten zien en organiseert daarom een festival en een feest. Het concept is inmiddels erg succesvol en wordt ieder jaar weer beter.
In deze functie ligt de focus op het organisatorische gedeelte van de introductie. Je zal veel bezig zijn met het werven en begeleiden van vrijwilligers en commissieleden. Verder ga je in samenwerking met andere paartijen aqcuisitie ophalen. Samen met het bestuur en de andere coördinator denk je na over de invulling van het festival en wat hiervoor allemaal geregeld moet worden. Ervaring in deze hoek is een pré.
Je zult samenwerken met een tweede coördinator KersVers die zich meer richt op de promotie en communicatie van het evenement. Je ondersteunt en helpt elkaar bij het organiseren van KersVers en verdeelt de taken. Samen met twee bestuursleden dragen jullie de verantwoordelijkheid van het evenement. Het aantal uren dat je werkt loopt op als KersVers nadert en in de zomerperiode zal je fulltime beschikbaar moeten zijn.
Coördinator onderwijs hbo
De ASVA studentenunie is per direct op zoek naar een coördinator onderwijs hbo. Als onderwijscoördinator hbokijk je met een kritische blik naar de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs op het hbo, in het bijzonder de ontwikkelingen op de HvA.
ASVA is op zoek naar iemand die flexibel is en die houdt van aanpakken. Praat en denk mee over onder andere studentenparticipatie, studentencommunicatie en ken de HvA-student. Binnen ASVA werk je vooral veel samen met de studieverenigingencoördinator HvA, de onderwijscoördinator WO en de portefeuillehouders binnen het bestuur.
Je onderhoudt de relaties tussen de ASVA Studentenunie en alle opleidingscommissies, domeinraden en de centrale medezeggenschapsraad van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) in het bijzonder. Door  bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten en evenementen ga je deze relaties versterken en  wil je verschillende partijen verbinden. Heb jij ervaring in de medezeggenschap of andere activiteiten naast je studie gedaan, dan is dat een pre, maar zeker geen must!
Coördinator studieverenigingen WO
De ASVA studentenunie is per direct op zoek naar een Coördinator Studieverenigingen WO. Als Coördinator Studieverenigingen ben je verantwoordelijk voor de relatie tussen ASVA en alle studieverenigingen aan de Universiteit van Amsterdam. Op dit moment zijn dat bijna 60 grote en kleine verenigingen. Je investeert in een goede verstandhouding door verschillende activiteiten te organiseren, zoals studieverenigingenoverleggen (SVO’s), denktanks en trainingen. Ook bezoek je af en toe (consitutie)borrels samen met het bestuur van ASVA.
Je bent de persoon die de verenigingen ondersteunt op met al hun vragen. Verenigingen kunnen bij jou aankloppen met vragen over bijvoorbeeld acquisitie, ledenwerving of het organiseren van een ALV of ander evenement. Als iemand een nieuwe studievereniging op wil richten, kan je daar ook in ondersteunen.
Je fungeert dus als spin in het web tussen ASVA, studieverenigingen en het Amsterdamse studentenleven. Je legt contacten met actieve studenten op de hele UvA en probeert hen ook met elkaar in contact te brengen. Op die manier zorg je ervoor dat ASVA relevant blijft voor en goed contact houdt met actieve studenten.
ASVA is op zoek naar iemand die houdt van aanpakken en makkelijk sociale contacten kan leggen. Omdat je veel bezig bent met het organiseren is ervaring met organiseren een pré. Tevens is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en je tijd flexibel kunt indelen. Daarnaast is kooktalent ook handig!
De coördinator studieverenigingen werkt gemiddeld 12 uur in de week, waarvan 8 uur betaald en 4 uur vrijwillig. Heb jij bestuurservaring of andere ervaring bij studieverenigingen opgedaan, dan is dat een grote pré, maar zeker geen must! Veel van de benodigde kennis is bij ASVA te vinden, je doet het dus zeker niet alleen.
Financieel medewerker (controller)
De ASVA studentenunie zoekt een financieel medewerker (controller). Als financieel medewerker ondersteun je de penningmeester en het bestuur in administratieve taken zoals het verwerken van facturen, klaarzetten van incasso’s en het opstellen van overzichten. Je werkt daarnaast samen met de studentenbalie aan de ledenadministratie. Op deze manier weet je achter de schermen van bijna alles wat er bij ASVA speelt!
ASVA is op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, het overzicht goed kan bewaren en nauwkeurig is. Enige kennis van boekhouden en boekhoudprogramma’s (we gebruiken Exact Online) is een pre, maar geen vereiste. Het gaat erom dat je de dingen snel kan oppakken en begrijpt.
Het werk is vrij zelfstandig, maar omdat de penningmeester in het bestuur eindverantwoordelijk blijft voor de financiën, werk je nauw met die persoon samen. In de praktijk betekent dat je goedgekeurde declaraties of facturen verwerkt en de betalingen klaarzet voor verzending. Je werktijden zijn flexibel in te delen, maar omdat je structureel samenwerkt met de penningmeester is enige regelmaat in de dagdelen die je werkt wel prettig.
Als financieel medewerker werk je ongeveer 8 tot 12 uur in de week, waarvan 8 uur betaald en 4 uur vrijwillig. De overige uren help je mee met projecten van andere medewerkers, bijvoorbeeld bij evenementen en acties die ASVA organiseert.
Coördinator OV & Fiets
ASVA is op zoek naar een coördinator Openbaar Vervoer en fiets. In deze functie ga je aan de slag om de bereikbaarheid van en binnen Amsterdam met het OV en de fiets voor studenten te verbeteren. Denk hierbij aan het verbeteren van het Amsterdamse nachtnet of het zorgen voor een goede verbinding tussen studentencomplexen en onderwijsinstellingen. Namens ASVA neem je plaats in de Reizigers Advies Raad (RAR) waar je het studentenbelang behartigt in de stadsregio Amsterdam. Daarnaast coördineer je belangrijke OV&fiets-issues binnen ASVA en ondersteun je de lobby van het bestuur. Kijk voor meer informatie over wat ASVA precies doet op het gebied van Openbaar vervoer op www.asva.nl/ov.
Je werkt samen met de andere OV-coördinator van ASVA die ook in de RAR zit en het verantwoordelijk bestuurslid. Jullie taak is om samen de bereikbaarheid voor studenten te verbeteren. Je hebt ongeveer eens in de zes weken een RAR-vergadering op donderdagmiddag. Daarnaast kan je plaatsnemen in werkgroepen van de RAR, waar je je kan richten op een deelonderwerp of project en met de werkgroep adviezen op kan stellen. De tijdsbesteding is afhankelijk van je eigen invulling, maar we verwachten dat je ongeveer vier uur per week hiermee bezig zult zijn, meer mag altijd.
De laatste tijd is ASVA binnen de RAR veel bezig geweest met het verbeteren van het nachtnet in Amsterdam. Het is een pré als je hiermee door wil gaan, maar we hechten er ook veel waarde aan als je zelf problemen met het Openbaar Vervoer of fietsroutes kent waar je graag aan zou werken.
Het is voor deze functie belangrijk dat je geïnteresseerd bent in hoe vervoersstromen in Amsterdam werken en verbeterd zouden kunnen worden. Voorkennis hiervan is een pré, maar zeker geen vereiste. Ook zal je veel zelfstandig werken en taken en projecten op moeten pakken. Het is dus belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken en initiatief durft te nemen. Eens in de week heb je een kort overleg met je collega OV & fiets-coördinator.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *