loader-logo

Programmasecretaris bij ZonMw

Heb jij een diploma sociale-, biomedische- of gezondheidswetenschappen en interesse in werk binnen de wereld van de onderzoeksfinanciering dan zoeken we jou.

Programmasecretaris

voor 28,8 uur (0,8 fte) – 36 uur (1 fte)

ZonMw

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis. Daarmee draagt ZonMw bij aan het verbeteren van de zorg en gezondheid.

Meer informatie over ZonMw is hier te vinden.

Het programma Memorabel financiert sinds 2013 nationaal en internationaal onderzoek naar dementie. Dit programma wordt uitgevoerd in het kader van het Deltaplan Dementie. Doel van het programma is om de oorsprong en het mechanisme van dementie beter te begrijpen (fundamenteel onderzoek) en de kwaliteit van leven van mensen met dementie en de aan hen geleverde zorg en ondersteuning te verbeteren (praktijkonderzoek). Er wordt samengewerkt met Alzheimer Nederland, het betrokken onderzoeksveld en andere relevante praktijk en beleidsorganisaties.

Meer informatie over het programma Memorabel is hier te vinden.

Wat wij zoeken

De functie is divers qua inhoud. Voor deze functie geldt dat je een proactieve duizendpoot bent die in staat is, in een complexe omgeving, duurzame verbindingen te leggen met anderen en vorm te geven aan een veelheid van processen. Kwaliteit, zorgvuldigheid en overzicht houden zijn van groot belang in deze functie. Ben je positief ingesteld en ga je graag uitdagingen aan dan is deze functie wellicht voor jou!

Meer informatie

Meer informatie, waaronder functieprofiel en takenpakket, staan op onze website.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *