loader-logo

Emile Thuiszorg in Amsterdam

“Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met werken bij Emile Thuiszorg, een thuiszorg bedrijf gerund door studenten voor studenten. Ik had er voor het eerst over gehoord door de vacaturepagina van Congo. Er zijn namelijk verscheidene Congolezen die hier werken. Het tofste aan Emile vind ik dat je zonder ervaring in de zorg, toch mensen dagelijks kan helpen.
Ik kom al bijna 2 jaar bij dezelfde cliënt langs. Hierdoor bouw je een speciale band op, en dit maakt het werk erg speciaal. Elke week als ik bij mijn cliënt kom schoonmaken, heeft zij koffie klaarstaan en vaak ook wat lekkers. Soms blijf ik bij haar eten en kletsen we uren (nog even kidding).
Emile werkt in wijkteams. Ik werk in Team Pijn73 met ongeveer 8 andere studenten die zorg leveren in de Pijp. Elke 1,5/2 maand(en) komen we samen met wat eten en een biertje en wisselen we verhalen over cliënten uit. Zo hebben we veel steun aan elkaar en maak je ook nog eens vrienden!”
Wil jij:
– Een maatschappelijke bijdrage leveren?
– Jezelf verder ontwikkelen?
– Een goedbetaalde bijbaan?
– Je werkuren zelf kunnen inplannen?
Als je wordt aangenomen, krijg je twee drilldagen waarin je wordt klaargestoomd voor het werk.
De zorg heeft altijd meer mensen nodig. Lijkt het jou leuk om bij Emile te komen werken? Solliciteer dan nu via emile.nu!
Previous Article


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *