loader-logo

achtste bestuursupdate 99ste

Onze laatste maand is dan nu daadwerkelijk begonnen. Het inwerken van het 100e gaat hard door en het blijkt dat ze alles snel oppakken. Ijverig zaten ze daar naar een paar uur durende presentatie te luisteren die in een notendop moet samenvatten wat Congo is en wat een bestuur nou eigenlijk echt allemaal doet. Vervolgens hebben de oud-besturen hun beleidsplan onder de loep genomen om tips en tops te geven met de kennis die zij zelf hebben opgedaan in hun eigen bestuursjaar. Hierna zijn we lekker met de oud-besturen gaan borrelen om te laten zien dat ze toch nog steeds gewaardeerd worden.

Ook hebben we teruggeblikt met jullie op het afgelopen jaar. Een jaar waarin wij hebben mogen genieten van jullie en elkaar, maar soms ook wel wat meer slaap hadden kunnen gebruiken. Met jullie hulp hebben we die avond de Great Ape Awards uit mogen reiken aan Ilse de Horde als onbaatzuchtigste ouderfiguur, Jerry Schouten als beste borrelaar, Geartsje Bakker als waardevolste weldoener en is de liftwedstrijd uitgekozen tot allerbeste activiteit.

Hiernaast wordt er momenteel een nieuwe werkgroep opgericht. Deze zal zich bezighouden met het werpen van een kritische blik op de Algemene Leden Vergaderingen. We gebruiken al een paar jaar eenzelfde format en het leek ons nuttig om mensen die hier passie voor hebben naar te laten kijken of dit format nog geschikt is zoals deze werkt of dat deze moet veranderen. Mocht je hier nu ook interesse in hebben, stuur dan een mail naar werkgroepencongo@gmail.com

We zullen nog een laatste keer een bondingsdag hebben en hebben besloten om weer naar een dierentuin te gaan. Na Antwerpen Zoo, Artis en Burger’ Zoo bezocht te hebben, gaan we ons dit keer een weg banen door Safaripark Beekse Bergen. Wie weet gaan we na ons bestuursjaar de andere dierentuinen ook nog bezoeken, maar dat zien we dan wel weer.

Nu zijn we toch zelf langzaam maar zeker tot het besef aan het komen dat het tijd wordt om lopende projecten af te gaan sluiten of door te geven aan onze opvolgers. Steeds vaker moeten we gedag zeggen tegen mensen met wie we een jaar lang nauw samen hebben gewerkt en dit blijkt toch soms lastiger dan je zou denken. Onze laatste gesprekken met de faculteit, onze laatste 1-op-1-tjes, onze laatste borrel, onze laatste VrijMiBeau en onze laatste bestuursvergadering. Alles komt tot een eind, maar er staan zes toppers klaar om het stokje van ons over te nemen. Natuurlijk hadden we niet zo’n leuk jaar kunnen hebben zonder jullie, dus ook daarvoor echt ontzettend bedankt.

Dus nu voor de laatste keer,

Liefs,

Het 99e

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *