loader-logo

zesde bestuursupdate 99ste

Lieve Congolezen,

Tijd voor een nieuwe bestuursblog! Ondertussen zijn de laatste twee maanden van ons bestuursjaar aangebroken. De tijd vliegt en het lustrum nadert! Zo beginnen wij ook met het inwerken van het 100ste bestuur. Maar laten we nu even terugkijken op wat we de afgelopen maand hebben gedaan!

Ten eerste hebben we afgelopen maand de Facultaire Taartdag gehad. Zo zijn wij langs de faculteit geweest om ze te verrassen met een stukje taart en een gezellig praatje te maken. De Facultaire Taartdag vindt twee keer per jaar plaats. Bij de tweede zullen ook mensen van het nieuwe bestuur aanwezig zijn.

Mariëlle heeft bezoek gehad van de RedactieCie! De RedactieCie was namelijk heel nieuwsgierig wat er allemaal in de koelkast van onze voorzitter te vinden was. Daarnaast heeft Mariëlle 1-op-1’tjes met de LustrumCie gehad. Dit om korte lijnen met de LustrumCie te houden. Dit doet Mariëlle ongeveer 1 keer per twee weken.

Sanne is begonnen met de allereerste voorbereidingen voor de inwerkperiode. Denk hieraan aan onder andere het vaststellen van data en het verdelen van taken. Sanne is samen met de andere verenigingen op het Science Park begonnen met het voorbereiden van het bètabesturenweekend (BBW). Dit is een weekend waarbij alle oud- en nieuwe besturen of huidig- en kandidaatsbesturen van alle verenigingen op het Science Park met elkaar op weekend gaan!

Jerry was afgelopen SintMiBeau gek genoeg nergens te bekennen. Gelukkig was sinterklaas wel op deze VrijMiBeau! Sinterklaas heeft samen met zijn pieten iedereen getrakteerd op cadeautjes en Sint heeft alle Congolezen natuurlijk wel even gevraagd of ze het afgelopen jaar lief zijn geweest.

Hendrik heeft de tijd genomen om samen met alle leuke commissies een minder leuke taak te doen: het opslaghok uitpluizen. Ook is Hendrik bezig geweest met het opzetten van de promotie en de kaartverkoop van de ALA. Daarnaast heeft hij gekeken naar hoe informatie het beste behouden kan worden en was er deze maand weer een commissieoverleg.

Olaf is in gesprek gegaan met de faculteit over lustrumevenementen en vergunningen.

Andries is de afgelopen tijd zijn prioriteiten meer aan het verzetten naar acquisitie voor het lustrum, omdat hij namelijk mid-oktober zijn prognose heeft binnengehaald! Zo is hij in gesprek gegaan met de Maslow en met enkele merchandise bedrijven voor het lustrum. Daarnaast is hij in gesprek gegaan met TonTon club voor de ALA.

Naast al deze werkzaamheden was er voor ons natuurlijk ook een dagje om even het werk opzij te zetten en even met zijn zessen te ontspannen. Dit keer zijn we naar Utrecht geweest en hebben we een wandeling door Utrecht gemaakt, een kroegje gepakt, de domkerk bezocht, zijn we uit eten gegaan bij een Italiaans restaurant langs de grachten en zijn we afsluitend gaan feesten bij ons Utrechtse zusje, UBV!

Verder hebben we natuurlijk allerlei vaste taken gedaan, zoals borrelen, labjassen uitlenen en jullie natuurlijk altijd met alle liefde helpen! Dit gaan wij de aankomende twee maanden nog met alle liefde voor jullie doen en we hopen jullie snel weer te zien in de Congokamer of op één van onze activiteiten!

Liefs,
Het 99e


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *