loader-logo

DERDE BESTUURSUPDATE 99STE

Lieve Congolezen,

Het is alweer vier maanden geleden dat wij als 99ste bestuur werden aangesteld. Wat gaat de tijd toch snel, maar we genieten er zeker van. Zeker met het lekkere weer van de afgelopen tijd hadden we niks te klagen.

Laten we de update van deze maand aftrappen met een leuk nieuwtje. Waarschijnlijk hebben jullie het al door gehad, maar we hebben een nieuwe stamkroeg: de Montmartre! Hopelijk genieten jullie net zo van deze locatie als wij dit, want dat betekent dat we er nog lekker lang kunnen blijven hangen.

Bovendien organiseren wij jaarlijks de ouderdag. Op deze dag zijn jullie ouders in staat om te zien wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt op het Science Park en hoe alles hier er uit ziet. Ditmaal waren de ouders van de biologen en biomedici aan de beurt en hebben de ouders van de psychobiologen op 15 juni een kijkje mogen nemen. Op deze dag hebben ze zelf hun eigen DNA onderzocht, kregen ze een rondleiding door de faculteit en hebben ze een college bijgewoond van dr. Pernette Verschure

Wat jullie misschien ook al gezien hebben is het nieuwe privacybeleid welke wij hebben opgesteld. Dit is gedaan met het oog op de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierin wordt beschreven welke gegevens door Congo worden verzameld en waar we deze voor nodig hebben. Als je deze mail nog niet ontvangen hebt, kijk dan even in je spambox. Je kunt het beleid ook vinden op de site onder vereniging → privacybeleid.

Hiernaast was het ook weer tijd voor ons om een dagje iets leuks te doen met z’n allen. Daarom hebben we dit keer besloten om naar de Efteling te gaan. Hier hebben wij ons innerlijke kind losgelaten in onder andere de Baron 1898 en het Schommelschip.

Als laatste hebben we ook weer een ALV gehouden. En dit was voor ons zeker de snelste tot nu toe! Natuurlijk met dank aan jullie. Nog leuker werd deze ALV toen eindelijk de begroting ingestemd werd. Dat is niet het enige wat op deze ALV werd ingestemd. Ook een HHR wijziging waarmee de contributie met € 2,50 wordt verhoogd, het lustrum plan voor ons 100-jarig bestaan, het aangepaste protocol bestuursvorming en de MotivaCie werkgroep welke het 100ste bestuur gaan samen stellen werden ingestemd.

Bij deze concluderen wij dan de afgelopen maand. Nog even doorwerken en dan kunnen we met zijn allen zonder zorgen genieten van twee maanden heerlijke zomervakantie. Wij hebben in ieder geval zin om nog even een maandje te knallen.

Veel liefs,

Het 99ste

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *