loader-logo

Ben jij een onderwijshacker?

Ben jij een onderwijshacker?

Voor het derde jaar op rij vraagt SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland, mbo-, hbo-, en wo- instellingen om mensen aan de wijzen die het verschil maken in onderwijsinnovatie: de onderwijshackers. Dit jaar is SURF voor het eerst ook op zoek naar studenten. We vragen jullie om op zoek te gaan naar deze onderwijshackers en ze te nomineren voor een SURF Onderwijsaward. Jezelf nomineren kan natuurlijk ook!

Meld nu aan!

Tot en met 29 juni 2018 kan je een ander óf jezelf nomineren als onderwijshacker. Naast de categorie student zijn er nog vijf andere categorieën Onderwijshackers. Wil je iemand aanmelden die geen student is, dan is dat dus ook mogelijk.

De categorieën

De SURF Onderwijsawards worden uitgereikt aan onderwijshackers in de volgende 5 categorieën:

  • Bestuurders: CvB-leden die ruimte bieden voor onderwijsinnovatie en het gebruik van ICT daarbij actief aanmoedigen
  • Onderwijsadviseurs: adviseurs die vanuit onderwijskundig perspectief de brug slaan tussen onderwijs en ICT
  • ICT-professionals: professionals die vanuit de ICT-afdeling verbinding leggen met onderwijsinnovatie
  • Docenten: pioniers die onderwijsinnovatie met ICT toepassen in de praktijk
  • Studenten: jonge talenten die zich actief inzetten voor onderwijsinnovatie en met ICT een actieve bijdrage leveren aan hun eigen onderwijs

Nieuwe opzet: jouw stem telt!

Van 20 september tot 12 oktober kunnen mensen met een instellingsaccount per categorie een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op 15 oktober maken we een shortlist per categorie bekend. De top drie kandidaten met de meeste stemmen uit elke categorie wordt beoordeeld door een vakjury. Wil je dat jouw onderwijshacker wint? Zorg dan dat er veel gestemd wordt!

 

De winnaars

Een vakjury, bestaande uit Paul Rullmann (voorzitter van SURF), Christien Bok (SURFnet) en drie winnaars van 2017: Pieter Cornelissen, Jacco Jasperse en Felienne Hermans, bepalen de uiteindelijke winnaars. Per categorie kiezen zij de winnaar uit de shortlist van drie kandidaten met de meeste stemmen. Tijdens een feestelijk diner op 6 November tijdens de SURF Onderwijsdagen vindt de uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2018 plaats.

 

Meer informatie vind je op de website van de SURF OnderwijsawardsHeb je vragen, neem dan contact met mij.

Met vriendelijke groet,

Noor van den Brink

M +31 6 14 77 35 96

| SURFnet | www.surf.nl | Kantoren Hoog Overborch (Hoog Catharijne) | Moreelsepark 48 | Postbus 19035 | 3501 DA Utrecht |

SURFnet is onderdeel van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *