loader-logo

Docent Academische Vaardigheden Biologie gezocht!

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) telt circa 6.000 studenten en circa 1.600 medewerkers, verspreid over acht onderzoekinstituten en een aantal ondersteunende, facultaire diensten. De FNWI biedt elf bacheloropleidingen en negentien masteropleidingen aan op het gebied van exacte wetenschappen, informatiewetenschappen en levens- en aardwetenschappen.

De bacheloropleidingen binnen de faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica zijn ondergebracht bij het College of Science. Binnen de studieprogramma’s van deze opleidingen is men doorlopend bezig met het professionaliseren van het onderwijs in Academische Vorming. Voor de uitvoering van het onderwijs in Academische Vorming voor studenten Biologie zijn wij op zoek naar een nieuwe docent om het team te versterken.

Meer informatie? Ga naar de volledige vacature!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *