loader-logo

tweede bestuursupdate 99ste

Lieve Congolezen,

Onze tweede maand als bestuur zit er ook bijna weer op. Deze maand hebben wij mogen genieten van onze eigen CoBo. Hier hebben wij leuke kadootjes gekregen van broertjes- en zusjesverenigingen, maar ook van jullie! De dag erna gingen wij met z’n allen solidair openen, maar in plaats van de CK troffen wij de Zee-K aan. Ondanks dat het heel leuk en gezellig was om zandkasteeltjes te maken, hebben wij die dag toch nog al het zand opgeruimd (‘al het zand’). En ik zeg meeste, want er lag nog genoeg onder de banken.

Deze maand hebben wij ook onze eerste KUT-weekend gehad. Naast nog zand wat over was gebleven van de Zee-K, hebben wij ook andere troep opgeruimd dat weekend. Het weekend ervoor hadden de boys van het bestuur hun handen al uit hun mouwen gestoken om nieuwe banken te regelen.

We hebben niet alleen maar dingen schoongemaakt, ook hadden wij onze eerste eigen ALV, namelijk die voor ons beleidsplan en de begroting. Tijdens deze ALV hebben wij ons beleidsplan (te vinden op de site) gepresenteerd en hebben wij de begroting laten zien. Helaas was het quorum niet behaald, dus kon de begroting niet ingestemd worden. Dit zal dus nog op een ander moment moeten (5 juni, wees erbij).

Wij zijn en blijven een studievereniging en zullen dus ook met de faculteit samenwerken. Het is dan ook handig voor ons (en hen) om te weten wie wie is. Wij hebben daarom een voorstelgesprek gehad met de opleidingscoördinatoren (OC) en opleidingsdirecteuren (OD) van de 3 studies die wij representeren. Tijdens dit gesprek hebben wij kennis met elkaar kunnen maken en hebben wij in grote lijnen verteld wat ons beleid is voor aankomend jaar.

Afgelopen tentamenweek hadden wij onze eerste bondingsdag! Dit is een dag waarin wij allen niet aanwezig zullen zijn in de Congokamer, en waarbij wij juist bezig zijn met relaxen en elkaar beter leren kennen. Wij hebben onze eerste bondingsdag niet alleen buiten de ring gehad, maar zelfs buiten de Nederlandse grenzen. In Antwerpen zijn wij bijna de gehele dag in de dierentuin geweest en ‘s avonds hebben wij nog lekker bourgondisch genoten van een lekkere maaltijd en natuurlijk een speciaalbiertje.

Naast dit alles zijn wij ook nog steeds hard bezig met het zoeken naar een geschikte stamkroeg. Hiervoor heeft de Commissaris Extern heel veel gebeld en afspraken gehad.

Previous Article


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *