loader-logo

Eerste bestuursupdate 99ste

Lieve Congolezen,

Wij willen het komende jaar graag openheid creëren door jullie up to date te houden van wat wij aan het doen zijn als bestuur. Wij willen dit onder andere doen door een maandelijkse bestuursblog. Wat doen wij zoal als bestuur?

Allereerst zijn wij onwijs aan het genieten van een nieuwe uitdaging: bestuur zijn van Studievereniging Congo! We zijn onze weg aan het zoeken in de Congokamer en protocollen en beleid aan het opzetten voor bijvoorbeeld de printer en het drugsgebruik.

We zijn deze maand verder natuurlijk druk bezig met het zoeken van een nieuwe kroeg, aangezien we graag een eigen plek willen gaan we binnenkort weg uit de Nota Bene. Er wordt dus druk gezocht naar opties aan de hand van de tips die jullie hebben gegeven, bedankt daarvoor! Met alle mogelijke opties wordt onderhandeld over de voorwaarden en binnenkort horen jullie meer over hoe het nu verder gaat en hoeveel reële opties er zijn! We zijn druk bezig geweest met het organiseren van de Constitutieborrel, waarvoor we uitnodigingen hebben verstuurd en een kroeg, pedel en bewaking hebben geregeld.

Binnenkort zal er een beleidsplan- en begrotingsALV zijn, waar wij onze plannen en begroting voor het komende jaar zullen presenteren. Hiervoor moeten natuurlijk de nodige voorbereidingen getroffen worden en zal er nog een begrotingsavond plaatsvinden.

Verder zijn we naar het BMSO en het LOBS geweest om up to date te blijven over wat er speelt bij andere verenigingen. Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen Science Park hebben we geluncht met de decaan en een overleg gehad met de andere studieverenigingen van Science Park.

(Natuurlijk moeten er ook elke week de nodige boodschapjes worden gedaan en wordt er bier besteld, zodat jullie lekker een drankje kunnen nuttigen in de Congokamer.)

Veel liefs,

Het 99ste bestuur


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *