loader-logo

Negende bestuursupdate

Lieve allemaal,

Hierbij onze laatste bestuursblog alweer. In de laatste maand hebben we ons bezig gehouden met het zo goed mogelijk inwerken van het 99ste bestuur. Het schrijven van ons jaarverslag, het maken van de realisatie door Geartsje en het voorbereiden van de wissel ALV. Alex heeft een discussieavond over een mogelijke sponsor georganiseerd en is met Andries met verschillende kroegen in gesprek geweest. Katinka heeft de overeenkomst met de faculteit betreffende de Facultaire Introductie afgerond. Kim heeft haar laatste commissieoverleg met daarop aansluitend voorzittersdiner gehad en haar laatste één-op-ééntjes gehouden. Zoë en Joyce hebben de nieuwjaarsreceptie georganiseerd en met zijn allen hebben we nog één keer geknald op de vrijmibeau. Wij willen jullie allemaal nog een keer bedanken voor het geweldige jaar en het 99ste bestuur heel veel plezier en succes wensen!

Heel veel liefs,

Het 98ste


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *