loader-logo

Master Biomedical Sciences looking for a student member in the OC

English follows after Dutch.

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de opleidingscommissies (OC). Deze evalueren het onderwijs aan de hand van vakevaluaties en panelgesprekken en kunnen hiermee advies geven aan de opleidingscoördinatoren. Een OC bestaat uit evenveel docentleden als studentleden. Daarom wordt er voor de master Biomedical Sciences nog één studentlid gezocht die momenteel een van de neuro-track masters volgt. Je zult er ongeveer 8 tot 10 uur per maand mee bezig zijn. Lijkt het je leuk om je te laten horen en het onderwijs in goede banen te leiden? Schrijf je in dat geval in via http://student.uva.nl/bmed/content/az/programme-committee/join-the-oc/join-the-oc.html?origin=orwGDis+T66Tv0RT6o2xEQ

You might have heard about the Programme Committee (OC) before. This committee evaluates your education using the course evaluations and panel discussion and can advise the programme directors about the programme. A Programme Committee always has as many student as staff members, who discuss the courses and curriculum together. Therefore, the programme commitee Biomedical Science is still looking for a student from one of the neuro-tracks in the master. The position holds 8 to 10 hours a month. Would you like to get your voice heard? You can find more information and apply via http://student.uva.nl/bmed/content/az/programme-committee/join-the-oc/join-the-oc.html?origin=orwGDis+T66Tv0RT6o2xEQ


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *