loader-logo

Het ISO zoekt het bestuur 2018-2019!

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is op zoek naar vijf studenten of recent afgestudeerden die volgend collegejaar de belangen van de 700.000 studenten in Nederland willen vertegenwoordigen.

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de algemene belangen van bijna 700.000 studenten aan universiteiten en hogescholen. Dit doet het ISO via de 36 (aspirant)-lidorganisaties en 8 convenantpartners die bij het ISO aangesloten zijn. 

De activiteiten van het ISO zijn erg verschillend. Je lobbyt bij Kamerleden om Kamervragen te stellen, jouw standpunt te verkondigen en op die manier een wet veranderd of aangepast te krijgen. Je overlegt met het Ministerie over de beste manier om een nieuwe maatregel in te voeren, zodat een student normaal kan blijven studeren. Je coördineert met andere strategische partners om een gezamenlijke mening helder over te brengen naar de Minister. De pers belt je om je mening te vragen over bepaalde beleidsvraagstukken en je moet in staat zijn direct en met de juiste onderbouwing te reageren. Van de Minister tot journalisten en studenten, je spreekt ze allemaal op dagelijkse basis!

Mocht je meer informatie willen over de achtergrond van het ISO of een bestuursfunctie, dan kan dat via de volgende wegen:
– Via: www.iso.nl/bestuursjaar;

– Voor vragen neem contact op met Floor Doppen door te mailen naar doppen@iso.nl;

– Een vrijblijvend gesprek met een bestuurslid. Maak hiervoor een afspraak via Rhea van der Dong door te mailen naar vanderdong@iso.nl;
– Op 1 februari om 19:00 vindt een informatieavond plaats. Opgeven kan via doppen@iso.nl;

De deadline om te solliciteren voor een bestuursfunctie ligt op 16 februari 2018 om 23:59.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *