loader-logo

Zeezoogdierdagen, Groningen – 9, 10, 11 februari 2018 met gratis overnachtingen

De werkgroep Zeezoogdieren van de Zoogdiervereniging organiseert in 2018 de Zeezoogdierdagen in samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen en de Rijksuniversiteit Groningen in het hoge noorden. Vandaar dat het Arctisch gebied, zeehonden en het genetisch onderzoek de thema’s van de lezingen zullen zijn. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten zoals een een bezoek aan Zeehondencentrum Pieterburen, een zeezoogdiermarkt en een fototentoonstelling en een postersessie.

Voor mensen die willen overnachten op de boot is er voldoende plek om hun matje en slaapzak uit te rollen. Zij kunnen van vrijdagmiddag tot en met zondag op de boot verblijven. Het verblijf en de maaltijden aan boord zijn gratis.

 

Voor meer informatie, zie de volgende paginaen klik hier om je gratis aan te melden.

The Marine Mammal Work Group (WZZ), one of the founding fathers of the ECS in 1987, is repeating its 2017 success by initiating a Marine Mammal Day 2018. These 2 (two!) days will be held 9-11 February, at Haren (Groningen), the Netherlands.

  • Access to The-Day-Before party on Friday evening (with food and sleeping bunks on board) for free;
  • Twelve whale, dolphin and seal talks in English and Dutch on Saturday for free;
  • Your science poster party, enlarge your science network – present your own research poster for free, 1st prize is a PR Statistics course for free;
  • Access to and tour of Seal Centre Pieterburen, seal dissection on Sunday for free
  • This year we are also looking for (amateur)photographers, or if you just have a nice marine mammal photo that you would like to share: 1st prize; a multiple day travel on North Sea travel with DFDS (4 people) looking for marine mammals, for free; we will draw lots so everybody has a chance to win, we would like to see a variety of photos from the field/excursions/travels/coincidence!

Mark: free Sunday access to Pieterburen only with your Saturday ticket. The seal dissection is not for the faint-hearted


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *