loader-logo

volleybalblacklighttournooi, UvO – zaterdag 10 februari

Beste (toekomstige) volleyballers,

Op 10 februari is het zover! UvO organiseert dan het jaarlijks volleybalblacklighttoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden in het USC en zal aanvangen om 17.00u. Aansluitend aan het toernooi zal er een feest georganiseerd worden in De Oerknal, het café beneden in het USC. 

Zoals gewend zullen wij zorgen voor het welbekende zwarte licht, fluoriserende ballen en muziek. Het enige wat nog ontbreekt, zijn de volleyballers! Geef je daarom op via de volgende link en doe mee aan het toernooi: https://goo.gl/forms/pjPoUL5IcI2W0faH2.

Je kunt je team (minimaal zes personen) opgeven tot en met 04 februari. Het is een open toernooi en ervaring is zeker weten ondergeschikt aan plezier. De kosten per team zijn 50 euro. Mochten er nog vragen zijn, dat kun je deze mailen naar: toernooi@uvo-amsterdam.nl. We hopen jullie te zien op 10 februari!

Groeten,

de toernooicommissie van de UvO


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *