loader-logo

SPOED: tijdelijke studentdocent Wetenschap en techniek, Universitaire PABO, Amsterdam

Lijkt het je leuk om ervaring op te doen met lesgeven?

Bij de Universitaire PABO zoekt men met spoed iemand die gedurende een aantal weken lessen kan overnemen die vallen binnen het vak ‘wetenschap en techniek’. De studenten van de UPVA moeten vertrouwd raken met het doen van proefjes en met een aantal concepten uit de natuurkunde. Voor biologen moeten deze concepten ook zeker te doen zijn. En je gaat proefjes doen met studenten die na hun afstuderen voor de basisschool-klas zullen staan. Starten vanaf 5 februari. Snel reageren dus!

Meer weten? Neem contact op met: Holt, Joanna j.holt@hva.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *