loader-logo

Gezocht: Gastdocenten en begeleiders wetenschap en techniek workshops, IMC weekendschool, Amsterdam

Op IMC Weekendschool zitten leerlingen die erg nieuwsgierig zijn en meer over de wereld willen weten. Zij maken hier kennis met vakgebieden als natuurkunde, sterrenkunde, biologie en bouwkunde. Met dit vak ‘ervaren’ zij hoe het is om als wetenschapper onderzoek te doen, als ingenieur bruggen te bouwen of als uitvinder aan de slag te gaan. Interesse om een of meerdere zondagen te helpen? Als gastdocent kan je een workshop verzorgen, bij ons of op jouw locatie. Als begeleider kan je leerlingen coachen bij een project; je hoeft daarvoor geen expert te zijn. Onze coördinatoren helpen je bij de voorbereiding en uitvoering van de les.

“IMC Weekendschool zit boordevol enthousiaste jongeren van 10-12 jaar die zondag vrijwillig naar school gaan om meer te leren over later. Ze leren verschillende beroepen en vakgebieden kennen tijdens de drie jaar dat zij elke zondag (behalve de vakanties) naar IMC Weekendschool gaan.

Onze school is een combinatie van gedreven betaalde krachten, gepassioneerde vrijwilligers, krachtige alumni en enthousiaste leerlingen. Een combinatie van betrokken sponsors die ons steunen vanuit overtuiging en van gastdocenten die hun passie voor het vak koppelen aan een passie voor jongeren en gelijke kansen . Zij zijn onze ruggengraat.

Vanuit IMC richten we ons op de jeugd die een cruciale rol gaan spelen in de toekomst. Juist die doelgroep willen we op een positieve manier de wereld laten zien. Waardoor ze nog beter en meer gefundeerd hun eigen keuzes kunnen maken. Wij vormen de brug tussen de jongeren en de maatschappij.”

Zie voor meer info de folderwebsite en bekijk onderstaand filmpje:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *