loader-logo

Achtste bestuursupdate

Deze keer een algemene bestuursblog waarin we vertellen wat we als bestuur de afgelopen maand hebben gedaan en de komende tijd gaan doen.

Afgelopen maand hebben we ons bezig gehouden met de verkiezingsALV en is het inwerken van het 99ste bestuur gestart. Verder zijn we met een mooie afvaardiging van Congolezen naar het NCBS geweest, zijn er afspraken met de faculteit gemaakt rondom FI en hebben we de ALA georganiseerd bij Amsterdam Dungeon. Dat was niet het enige er zijn ook gedichtjes geschreven omdat Sinterklaas langskwam, was er een oud-besturenactiviteit bij de Polder, hebben we een geweldige act neergezet met open podium en is de laatste borrel in de Cinema geweest.

Aankomende maand breekt onze laatste maand aan als bestuur waar we nog even gaan knallen. We gaan opzoek naar een nieuwe stamkroeg, mocht je daar nog goede ideeën voor hebben dan horen we het graag. We gaan tijdelijk bij de Nota Bene borrelen. Ook gaan we het jaarverslag schrijven, wordt er nog een werkgroep motivacie protocol aanpassen opgezet, mocht je je hiervoor willen aanmelden kan dit bij voorzitter@congo.eu . Verder organiseren we een discussie avond, waarop we mogelijk toekomstige sponsoren van Congo bespreken, en de nieuwjaarsreceptie. Dan als aller laatste activiteit de wissel ALV.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *