loader-logo

Vacature studentdocent, Junior Campus, Amsterdam

Voor dit nieuwe schooljaar is Junior Campus weer op zoek naar enthousiaste studenten die naast hun studie als docent/instructeur willen komen werken.

Junior Campus laat leerlingen uit het primair onderwijs op een eigentijdse manier kennis maken met Onderzoekend en Ontwerpend leren.  Er zijn verschillen lessenseries rondom het thema Wetenschap & Techniek. Alle lessen zijn opgebouwd vanuit de 7 stappen van ontwerpend en onderzoekend leren. De leerlingen worden uitgedaagd om geheel eigen ontwerpen te maken en zelf op zoek te gaan naar antwoorden en oplossingen.

Zie voor meer informatie onderstaande flyer of mail naar info@juniorcampus.nl.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *