loader-logo

Zomerexcursie: Africa Student Tours – zomer 2018

Al zeven jaar worden er vanuit Wageningen studentenreizen (voor studiepunten!) naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, en Zimbabwe georganiseerd. Je gaat met enthousiaste en gemotiveerde studenten op reis om de Afrikaanse natuur en wildlife te ontdekken.

Deze zomer gaat er weer een reis (3 ECTS) van start en om meer over dit avontuur én gerelateerde reizen te weten te komen, stuur dan een mailtje naar iris.dewinter@wur.nl of volg de reizen op de facebook.


2 thoughts on “Zomerexcursie: Africa Student Tours – zomer 2018”

 1. Gerbrich Coehoorn schreef:

  Zou ik meer informatie kunnen krijgen over de afrika reizen?

  1. Alex schreef:

   Beste Gerbrich, dat kan zeker! Wij organiseren deze zelf echter niet, maar ze worden georganiseerd vanuit de Universiteit Wageningen. Ik heb een mailtje gestuurd met jou in de CC met een verzoek om meer informatie.

   Groet, Alex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *