Facultaire Introductie 2020

De Facultaire Introductie (FI) vindt plaats tijdens de eerste 3 dagen van het schooljaar en is georganiseerd door Congo om jou als kersverse student kennis te laten maken met Science Park, Congo en je medestudenten. Tijdens de FI zul je allerlei leuke activiteiten doen, zoals een speurtocht door Science Park en een introductie borrel. Op woensdag is er een festival waar je kennis kunt maken met de commissies van Congo, je kunt luisteren naar bandjes en DJ’s en je ook nog eens kunt barbecueën. Naast leuke dingen zijn er ook al een aantal serieuze dingen die tijdens de FI gebeuren. Zo krijg je je eerste college(s), kun je je snijset en labjas ophalen en begin je misschien al wel aan je eerste practicum.

Zet je zelf op aanwezig bij ons Facebook Evenement om op de hoogte te blijven van het programma en andere nuttige info:
FI 2019

Ben je geen eerstejaars student meer maar lijkt het je wel leuk om FI nog een x mee te maken? Kom dan mee begeleiden op FI en ontmoet leuke nieuwe studenten!
Stuur dan een mailtje naar  congofacultaireintro@gmail.com

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *