loader-logo

Vacatures

 

Aan het einde van mijn geld, blijft er altijd een stuk maand over.. – Loesje –

Studeren, feesten, drinken en nog meer studeren. Elke student heeft het enorm druk in zijn/haar studentenleven en smijt zo veel geld over de balk. Dus een leuk (vaak) studiegerelateerd baantje is zeker handig voor erbij. Congo krijgt wekelijks allerlei leuke en interessante baantjes binnen waar iedereen kan gaan solliciteren. Dit willen we natuurlijk niet alleen voor onszelf houden en vooral met julllie delen. Dus op deze pagina zijn alle op dit moment beschikbare banen te vinden.

Heb je interesse voor een van de (bij)baantjes? Neem zo snel mogelijk contact op met de desbetreffende werkgever!!

 


Meeloopstudenten gezocht

Ben jij die enthousiaste student die het leuk vindt om scholieren onder zijn of haar hoede te nemen? Een belangrijke voorlichtingsactiviteit die de UvA voor scholieren organiseert is het ‘meelopen’. Tijdens het ‘meelopen’ neemt een student een scholier mee naar een hoorcollege en/of werkgroep. Op deze manier kunnen scholieren de sfeer proeven op de UvA en krijgen ze een beeld van de stof die wordt behandeld. Zo kunnen ze beoordelen of een bepaalde opleiding iets voor ze is.

Nieuwe meeloopstudenten

Zonder studenten geen meelopers, vandaar dat we ook voor dit studiejaar weer op zoek zijn naar studenten voor deze voorlichtingsactiviteit. We zoeken hiervoor eerste en tweedejaars studenten. Ben je enthousiast over je opleiding en vind je het leuk om scholieren onder je hoede te nemen? Geef je dan op als meeloopstudent!

Bedankje

Een meeloopsessie duurt gemiddeld 4 uur en je kunt meerdere scholieren tegelijk meenemen. Je krijgt als meeloopstudenten een bedankje voor je moeite in de vorm van een kleine vergoeding van €12,50,-.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Meelopen-science@uva.nl, ter attentie van Victoria van der Mark