loader-logo

OnderwijsCie

Zoals onze naam al zegt is de OnderwijsCie een onderwijs gerelateerde commissie. In de afgelopen jaren zijn er voornamelijk veel lezingen georganiseerd, bijvoorbeeld door Dick Swaab in 2012. Tegenwoordig organiseren we uiteenlopende leerzame activiteiten, die we combineren met veel gezelligheid! Zo hebben we bijvoorbeeld een masterspeeddate georganiseerd. Hierbij konden de congolezen op een ‘date’ gaan met een student van hun (mogelijke) toekomstige master.

Elk jaar hebben we een paar vaste activiteiten, zoals de buitenlandavond, waarbij studenten die naar het buitenland zijn geweest al je vragen (over studeren in het buitenland) kunnen beantwoorden, en de uitreiking van Congo’s Onderwijsprijs (met de Commissaris Onderwijs). Er is ook veel ruimte voor nieuwe ideeën, zolang ze maar onderwijsgerelateerd zijn.

Dus heb jij nog leuke nieuwe ideeën voor, en ben je enthousiast om nuttige én gezellige activiteiten te organiseren, kom dan kijken bij de OnderwijsCie en mail naar onderwijscie@congo.eu.

 

 


One thought on “OnderwijsCie”