loader-logo

MuziCie

De MuziCie is verantwoordelijk voor het organiseren van muziekgerelateerde activiteiten. Wij proberen de gemiddelde Congolees een beetje cultuur bij te brengen en ze kennis te laten maken met de verfijnde kunst die muziek is. We zijn onder andere bekend van de hits: ‘Hee Marloes, ik wil met je naar de bandjesavond’, ‘Er staat een huiskamerconcert in de congokamer’, ‘Als de jammsessie is gekomen’ en ‘Buy me a ticket to the picknick’.

Bandjesavond:
Hier regelen we altijd de leukste, gezelligste, hardste en beste bands uit de weide omtrek om voor jou te komen spelen. Vaak wordt er ook korting gegeven op een drankje of frisje waardoor het feestplezier astronomische hoogtes bereikt! Kom dus allemaal lekker rocken met ons!

Huiskamerconcert:
Bij deze activiteit hebben we jou nodig! We zoeken hier namelijk altijd de muzikale edelstenen bij Congo op om hun medeleden te vermaken met hun kunsten. Ben jij die gevoelige troubadour die we zoeken om deze intieme activiteit tot een succes te maken? Geef je dan op in de Congokamer of mail naar muzicie@congo.eu

Jammsessie:
Ook bij deze activiteit sta jij in de spotlight. Hier gaan we onder het genot van een drankje een speciale band creëren tussen congolezen. We gaan namelijk Jammen! Dit is geïmproviseerd spelen onder begeleiding van de MuziCie als sessieleider. Kun jij gitaren, bassen, drummen of de triangel spelen? Kom dan langs en maak ons blij met je talent!

Picknick:
Als tegen het eind van het jaar de zon weer gaat schijnen bestaat de kans dat de MuziCie, samen met de KookCie en de Brouwcie een Picknick organiseren! We gaan die middag lekker relaxed op een kleedje liggen in de zon en genieten van live muziek, eten en drank allemaal van eigen makelij. DE manier om op vrijdag middag te ontspannen. Daarnaast kun je natuurlijk ook met je goede ideeën bij ons aankomen! Schroom niet om te mailen naar congomuzicie@gmail.com

Tot snel bij een van onze activiteiten!