Win nu 800 euro! Heb je last van stijgende energiekosten? Vraag dan nu energietoeslag aan! Officieel zijn studenten nog steeds uitgesloten van de energietoeslag, die andere mensen met een laag inkomen en een laag vermogen wel kunnen krijgen. Wij vinden dit onrechtmatig, en daarom willen we, samen met ASVA, in beroep gaan. Hoe werkt het:

  1. Vraag energietoeslag aan via je gemeente.
  2. Meld je aan bij ASVA: https://asva.nl/belangen/studentenhuisvesting/energie-armoede/
  3. Waarschijnlijk wordt je aanvraag afgewezen. Op dat moment kom je bij ASVA!
  4. ASVA spant een zaak aan tegen de gemeente.

Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe beter wij als studenten ervoor staan! ASVA kan geen garanties op succes geven, maar gaan hun uiterste best voor jullie doen. Vragen? Stuur een mailtje naar energietoeslag@asva.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *