loader-logo

Lid van de maand november: Mike Lenstra

In Mike’s tweede jaar biologie begonnen de gevoelens voor Congo toch echt te groeien. En als echte bioloog wist hij dat het tijd was om die gevoelens te voeden. Mike sloot zich aan bij de BioloCo en heeft toen heel enthousiast ook de functie Hoofd Promo op zich genomen.
Dat Mike zijn werk als Hoofd promo goed deed is ook zeker opgevallen. Het ene uitgebreide promo schema naar het andere werd op de mail gestuurd. En een promo vergeten zou ook zeker nooit gebeuren als het aan Mike ligt!
Toen hij helemaal geworteld was in de BioloCo was er ook nog ruimte voor onderwijs in het hart van Mike. Hij ging bij de OnderwijsCie en draait ook hier al een tijdje lekker mee.
We verwachten nog veel leuke foto’s en filmpjes te ontvangen waar Mike een handje in heeft bijgedragen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.