loader-logo

Vacature studentvoorlichter Psychobiologie

Beste studenten uit jaar 1,

De afdeling communicatie van de FNWI is op zoek naar een nieuwe studentvoorlichter Psychobiologie voor komend studiejaar (2018-2019).

Ben jij enthousiast over je studie, vind je het leuk om scholieren er over te vertellen tijdens schoolbezoeken en voorlichtingsdagen én om mee te denken over de invulling van de voorlichting? Dan zijn we op zoek naar jou!

In bijgevoegde pdf hieronder lees je meer over wat de functie inhoudt en wat we van je verwachten. Interesse? Stuur een mailtje met je motivatie en cv vóór maandag 4 juni naar Linda de Haan, L.P.deHaan@uva.nl.

Vacature studentvoorlichter Psychobiologie 2018-2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *